Betong - Skål med blomster (1)

Jeg har vært så heldig å fått leke meg med betong fra Rayher sammen med Connie. Med friskt mot og mange gode - synes vi i alle fall- ideer gikk vi igang. Vi startet med å pensle diverse former vi hadde lyst til å støpe i med vanlig matolje fra kjøkkenet, før vi blandet opp en ukjent mengde betong.



Betong fra Rayher kan man kjøpe i ulike størrelser, 1 kg, 2,5 kg eller 9 kg - alt ettersom hvor mye du skal lage. Den finner du her. Alt du trenger å vite om blandingsforhold står på boksen, men vi endte opp med å blande på frihånd til passe kosnsistens. Det gikk fint det også.

Betong - bøtte 2,5 kg

I dette blogg innlegget vil jeg gjerne fortelle dere om skåla vi lagde med blomster og bladgull. For å få til dette brukte vi de delbare plastikkulene man finner i butikken. Disse finnes i mange størrelser, hvilket gir et godt utvalg i ferdig produkt. Vi valgte å lage ei relativt stor skål, og benyttet oss av 14 og 18 cm kuler. Her finner du de på 14 cm og her finner du de på 18 cm. I tillegg fant vi noen flotte klistremerker i barneavdelinga for å få litt struktur på utsiden. 



Vi fylte den største skåla med betong, og presset oppi den minste. For å motvirke oppdrift fra betongen fylte vi den minste skåla med småstein slik at den holdt seg på plass sentrert der vi ville ha den. Så fikk det stå å tørke til dagene etter. 



Utsiden ble knallfin, og etter å ha dekket indre halvkule med bladgull/bladmetall fra Rayher måtte vi si oss veldig fonøyd. For å feste bladgullet bruker man et eget lim som du finner her. Og utrolig morsomt å leke med et nytt materiale :) Håper dere ble inspirert og får lyst til å teste ut. Det er så utrolig mye fint man kan lage, så kommer tilbake med flere blogginnlegg med betongting etter hvert. 



You May Also Like

0 kommentarer