Barnehobby - Porselensmaling med Porselenspenner Del 1

Det er utrolig gøy at det finnes så mange barnevennlige produkter på markedet. Porselensmaling i tursjform, er ett av alternativene unga mine nå har fått lov å leke seg med, til stor glede for både han på 5 år og hun på 2 år.

Hobbykunst fører glass- & porselenspenner fra C.Kreul/Hobby Line i mange farger og deriblant også tusjer med glitter og i metallik farge. Disse er enkle å bruke og kan brennes i vanlig bakerovn ved 160 °C for å bli vannfast/tåle oppvaskmaskin. Man får også kjøpt fine sett med porselen og penner sammen, som dette settet dattera mi har kost seg med.



Siden hun bare er to år lot vi henne tegne fritt, motiv får komme når hun blir litt større. Om dere ikke ser det helt har hun tegnet både blekspruter, minni mus, hund mm. på koppen sin. Godt å ha litt hjelp av en voksen til å holde kommen i riktig vinkel. I tillegg til fargene i settet har vi plukket ut noen ekstra farger for å få litt mer å velge i. Kjekt at tusjene kan kjøpes stykkvis, så kan man få de fargene man selv trenger.




Fargeutvalget finner du her - porselensfarger og glassfarger!

You May Also Like

0 kommentarer