Søte julekuler med bruk av dies

by - 10:00

Vi nærmer oss jul. Dersom man skal lage noen julegaver, så har man ikke så veldig mye tid. Dette er en julekule som det går ganske kjapt å lage. Det er brukt en granbarkvist, litt små kongler og noen herlige fugler for å pynte en julekule på 12 cm. 



I tillegg er det her bygd et lite fuglehus. Huset er bygget av Rayher sin fuglehus dies, og bygd i 3D ved å lime en strimmel med papir mellom to diecuts. Superenkelt å lage.






I tillegg er det laget noen julestjerner ved å bruke Rayher sin julestjerne dies. Det er limt litt glassglitter i midten av blomsten for å danne selve blomsten på julestjernen (det røde/hvite er egentlig fargede blader).






Her er det brukt Rayher sin snøpenn og gesso enkelte steder for å lage snøeffekt. Det er strødd glitter i gessoen og snøpennen, mens malingen var våt. Det skaper en fantastisk glitrende snøeffekt.


Materialer:

 Delbare kuler m/åpning, str 12 cm  Rayher: Grankvist med snø, 20cm  Polyresin - Hvite fugler, 2/Pkg  
Kongler - Shabby Chic, 120 gr
Maja Design: 6x6 paper pad - Home for the Holidays 
Scrapbooking paper: Glitter, white Rayher: Snow-Pen 30ml Glitter, extra fine, PET, white, Bottle 20 ml
Liquitex: Super Heavy Matte Acrylic Gel Medium Crafter's Companion: Festive Flake dies, 1/Pkg Rayher: Christmas star - Dies Mathia: Roser m/stilk, 15mm - Hvit, 48stk
Mathia: Grønne blader 25mm - 50stk Prima: Gold Rush - Art Ingredients Glass Glitter Dina Wakley: White - Media Gesso  
Winter birdhouse - Dies, str 7x8.5 cm

Laget av Kirsten Hyde

You May Also Like

0 kommentarer